Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, January 5, 2019

I Hate You

Entah kenapa... Saya rasa semua org sedang menjauhkan diri dari saya...

I hate this feeling... I hate it so much...

Apa salah saya? Saya selaku buat baik dengan orang... Saya selalu please org... But yet... Still not good enough...

Saya benci dengan diri sendiri...

Saturday, December 29, 2018

Kalau La Awak Tahu

Syawal... Saya doakan Allah permudahkan semua urusan awak...

I just want the best for you...

Saya sentiasa doakan semoga Allah permudahkan urusan awak...

Kalau la tukar ganti tu dibenarkan... Saya harap Allah tukarkan apa sahaja yang menyedihkan, menyukarkan dan apa sahaja yang x elok pada awak dengan kegembiraan dan kebahagiaan saya...

Xpe... Saya dah puas hati bila tgk awak gembira dan bahagia...

Hehe... Biarla saya ambil semua yg sedih2 yang susah2 yang xseronok tu... Supaya awak sentiasa gembira...

Syawal... Pada masa hadapan nti... Tolong jalani hidup awak dengan baik...saya doakan awak dipertemukan dengan orang yang baik2.. InsyaAllah

Saya sayang awak... Macam saya sayang anak2 saudara saya... Macam anak saya sendiri... Saya nak yang baik2 sahaja untuk awak..

Friday, December 21, 2018

IG KOSONG

Shah login ke ig saya... Request follow ig syawal... And syawal approve...

I know ni konspirasi depa... But I'm asking you... Yang nak suruh saya follow ig kosong tu kenapa? Sama ja kan macam x follow...

Saya x hadap la nk follow dia... Saya xmau la dia cakap saya busy body... Suka ambil tahu hal dia... Ada informer semua tu... Saya xmau... Saya xmau...

Saya xmau dia anggap saya ni suka sibuk hal dia... Please... Tolong saya dah unfollow dah... Kenapa mesti nk add balik... Masa saya unfollow tu... Still ada gambar... Ni bila sekarang... Satu apa pun xdak... Apa makna semua tu... Dia nk saya follow dia utk apa? Huhu... Dah la shah...

Penat la... Org buat saya macam ni... Biaq la dia buat apa dia suka... Tanpa ada rasa saya ni jadi penghalang tindakan dia... Biarlah...