Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, April 23, 2018

Yes... I'm Jealous...

Saya cemburukan perempuan itu... dia dah patahkan hati lelaki kesayangan saya...

Buat lelaki kesayangan saya bersedih... but yet... lelaki kesayangan saya masih mengingati dia...

saya tak faham... kenapa lelaki kesayangan masih teringat ingatkan perempuan itu...

seriously... i hate her... saya harap sgt lelaki kesayangan saya boleh buang perasaan dia terhadap perempuan tu... saya xnak tgk dia terus berharap pada org tu...

Tuesday, April 17, 2018

Tahniah Syawal

Alhamdulillah... semalam Syawal test jpj... Alhamdulillah dia LULUS...

Seronoknya saya... mula2 tu... dia kenakan saya... buat ayat sedih... saya memang risau sangat... takut dia gagal... tapi Alhamdulillah dia lulus...

Seronoknya saya... tak terkata...

Saturday, April 14, 2018

#Syawal

Sebelum ni... letak #Student Syawal... lepas tu... dok scroll contact... delete buang number2 yang dah x guna...

then terlintas kat hati tukar lah... jadi #Syawal...

Yes... dia dah macam sebahagian daripada hidup saya... tak tahu la nak namakan apa relationship ni... mungkin student cikgu... mungkin anak mak... (omg... rasa tuanya saya)... mungkin adik kakak... bak kata cikgu Norma... kenapa tak suruh dia panggil azni kakak... hahaha...

saya pulak awkward nanti... tp syok dengar anak3 murid Cikgu Norma panggil dia Mommy... walaupun dia x de anak... tapi dia Mommy kepada punya la ramai anak2 murid dia...

panggil la apa pun... asalkan bahagia... asalkan silaturrahim ni kekal sampai syurga... 😊