Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, December 21, 2008

Muhammad Amiruddin Bin Azizi

He was born on 10 Disember 2008... lebih kurang 11 hari umur dia... hehehe... alhamdulillah syukur kepada tuhan akhirnya dia lahir juga... dan Allah memberi dia peluang untuk merhirup udara dan melihat muka bumi Allah yg penuh dengan warna warni...



siapa dia dengan aku?! he is my 5th nephew... anak sedara aku yang kelima... dari abang didi dan kak tie... and the special thing about him is... we share the same month... hehehe nasib baik bulan dan bukan haribulan yg sama... aku bleh predict dia akan sket2 mcm aku dari segi perangai... tapi aku harap dia cuma amik perangai yg baik2 jek dari aku... and the more special thing is bukan saja kitord share bulan yg sama... kami juga share urutan sibling yg sama... aku anak ketiga dan dia anak ketiga... hehehe kan aku dah kata dia akan mempunyai ciri2 yg lebih kurang sama ngan aku...



tapi walaupun umur dia dah 11 hari... hanya kak tie ngan abang jek yang bleh tengok dia... kami2 yg lain blom berkesempatan... dokter cakap... dia minum susu dan muntahkan balik... so dokter syak usus dia mungkin terterbelit atau tak betul... so dorang xray dan hantar laporan xray tu ke HKL... dan hari nie laporan tu kata memang ada problem dengan usus dia... so maybe esok dia akan dibawa ke HKL untuk dichek and maybe dioperate... bayangkan dia yg sekecil tu... 11 hari dah kena operate... semoga Allah melindungi dia... sape yg jupe blog nie dan baca article nie... please pray for him... aku nak tengok dia membesar dengan sihat dan gembira mcm abang2 dan kakak2 dia yg lain...



"ya Allah... berikanlah dia kekuatan untuk menghadapi semua ini, dan berikanlah dia kesihatan yg baik... serta tabahkan lah dan kuatkanlah hati ibu dan bapanya untuk menghadapi ujian ini..."

No comments: