Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, December 29, 2008

Serius...

Seriusly aku rasa in love with sorg guy nie... perasaan "gila" yg tak penah aku rasa selama nie... selepas 2 peristiwa yg dah penah berlaku sepanjang 25 tahun hidup aku... aku berharap perasaan tu tak datang lagi... tapi tetiba perasaan tu muncul balik... alamak?! macam mana aku nak handle nih?

lepas jek kes ngan "meon" dulu... aku harap no more kali yg ke 3... kalo bleh trus kawen jek... bila mak aku dah jupe "dia" yg sesuai untuk aku... tapi last2... aku terjebak lagi dengan perasaan "gila" nie... huhuhu... dan perasaan nie lebih "gila" berbanding 2 kisah yg lepas...

org yg penah rasa, dia mmg tau apa yg aku rasa... sampai aku tak leh nak describe perasaan yg ada dlm hati aku nie... walhal aku baru jumpa guy nie 3 kali... tu pun atas urusan rasmi...

skang... aku tertanya2... apa kesudahannya... perlu ker istikarah untuk kali yg ke 3... tapi yang pasti kali nie aku tak akan ulangi kesilapan yang sama buat kali yg ke3...

2 comments:

Amer Yusof said...

istikarah sampai 3 kali? hahaha. perasaan 'gila' tu memang seronok kan? tapi jgn sampai jadi barah sudah...merebak dan memudaratkan.

"cinta, semoga abadi" itu je kot doa org untuk sang pencipta.

syahNURazni said...

blom la sampai 3 kali lagi... 2 tu dah ler... hehehe... heharap kali yg ke3 tu yg terakhir la...
memang seronok... especially bila dikenang balik...
penah juga jadi barah, tapi nasib baik cepat cari penawar... Alhamdulillah dah sembuhhhhh... =)