Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, December 18, 2008

Where Have You Been...


aku penah citer pasal team 8 sekawan dalam blog aku kat frenster... untuk cerita lanjut pi la tengok sendiri kat web site nie... http://syahnurazni.blog.friendster.com/
ada aku citer pasal 7 org kawan termasuk la mamat dalam gamba nie... lepas jek konvokesyen kat UMS 2 september 2006... terus dia menyepikan diri... senyap hingga lah saat aku menulis blog nie.. ntah dia pegi mana... aku pun tak pasti... penah aku telefon dia... dapat tapi langsung tak berangkat... kalo sms tu lagi lah tak berbalas... aku heran... ape lah salah kami hingga dia buat kitorang sampai mcm nie... tolonglah la.. pada yang nampak mamat nie... sila laporkan pada ku... hehehe...
to yang empunya diri... kitorang sentiasa tunggu engko... salah dan silap harap dimaafkan... aku, ija, wan, nor, lin, izzah, azli... walaupun ada perselisihan faham kitorang update gak ape yg jadik kat kitorang... so harap ko pun mcm tu... maybe u need some space... tapi tolong la jgn lama2... kitorang rinnnnddddduuu dengan gelak ketawa ko... yg dulu2 tu lupakan lah... bak kata ko juga kan...

3 comments:

syahNURazni said...

Alhamdulillah... akhirnya dia menghubungi aku.. walaupun hanya dengan SMS "hi"

syahNURazni said...

1 ogos 2011 = berkat ramadhan saya bertemu dia di FB... erm mungkin kerana kesilapan dulu2... dia tidak approve friendship saya...

SyahNURazni said...

18 September 2015... after a longg time akhirnya kami bertemu 4 mata... and starting from that... kawan2 lama juga turut berhubung... mungkin things would never be the same as the first time dulu... tapi InsyaAllah ukhwah ini akan kekal hingga ke syurga