Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, January 13, 2009

aku frustrated...

malam nie aku buka freindster aku yang dah lama aku tak buka... maklum la cintaku dah beralih arah pada facebook...

aku saja nak tengok page sorang "kawan" aku nie... and suddenly aku nampak satu comment yang sangat membuatkan aku frust... hati aku berdebar bila baca... aku jadi seram sejuk... sampai saat nie aku masih merasakannya...

sebenarnya aku suka dia... aku suka dia... yang pertama dan sampai sekarang tak dak yang boleh menggantikan dia... even aku dah penah try untuk lupakan... aku selalu follow dia dari belakang... secara senyap... aku selalu amik tau cerita dia secara diam2... dan aku pasti dia memang tak penah tau aku selalu follow news dia... mungkin dia ingat aku tak penah kisah pasal dia lagi... tapi kalo dia tau dalam hati aku mcm mana... dia akan faham...

sebelum nie aku dah penah baca comment dia kat frenster... tapi aku ingatkan sumer tu mcm joke jer... tapi bila aku baca comment yang baru nie... aku rasa mcm tersentap sekejap... terdiam sekejap...

aku takut semua tu akan betul2 menjadi kenyataan... aku takut apa yang aku takutkan akan menjadi kenyataan... aku tak leh terima sumer tu...

sebenarnya... aku selalu kata... aku kena ready... aku selalu kata aku kena bersedia... sebab benda tu akan berlaku bila2 masa... tapi aku harap sangat bukan dalam masa terdekat nie...

ya... aku mengaku aku suka dia... aku istilahkan sebagai suka... sebab aku tak pasti aku cinta dia atau tak... aku suka dia... tapi aku tak penah harap dia akan balas dgn perasaan yg sama... sebab aku sedar sapa aku... tak padan pun dengan dia... mcm langit dan bumi... i dont deserve untuk sapa2 pun... tapi aku cuma harap aku bleh spend masa yang ada nie dgn dia sebelum dia officially menjadi milik org lain... dan pada aku "orang lain" tu cukup bertuah dapat dia... tapi aku harap sangat benda tu x berlaku dalam masa yg terdekat...

mcm mana aku nak buang dia dalam hati aku... sedangkan dia dah hampir 10 tahun kat situ... aku sendiri dah cuma buka peluang untuk org lain untuk isi tempat dia... tapi tak leh... dia masih dalam hati aku... kawan2 aku selalu citer hal2 buruk pasal dia... dgn harapan aku kan berhenti menyukai dia... tapi aku masih suka dia... aku masih bleh terima keburukan dia... tolong lah aku Ya Allah... dah banyak kali aku berdoa... aku harap Kau berikan aku yang terbaik...

No comments: