Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, January 15, 2009

Alamakkkk!!!!

semalam balik dari kerja... aku terus relaks... tak nak buat ape2 keje... aku tak decide semalam untuk rest... ape aku buat semalam just surf internet, tengok tv and duduk saje... lepas tu malamnya aku buat preparetion untuk papan kenyataan PPSMI... last skali aku terus tidur... kebiasaannya aku akan prepare dulu ape yang nak bawak esoknya... kalo tak pun aku akan decide ape nak bawa... esok paginya masukkan dlm beg sumer yang dah di kumpulkan semalam... tapi semalam aku tak decide ape nak bawa... aku terus tidur... jadi ape lagi... hari ni sumer jadi tak menentu... aku mcm xbersedia... banyak benda aku tak bawak...

so moral of the story... persediaan awal amat penting... so mlm nie aku kena prepare awal2 ape yang aku nak bawa esok...

huhuhu... oke lah petang nanti aku sambung lagi dalam entri baru... skang aku nak gi kelas 6A sejahtera... lab kimia... dan aku lupa untuk bawa manual hari nie... jadi dorang buat lab jek... keputusan esok saja aku bagi... kesan daripada tak buat persediaan semalam

No comments: