Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, January 12, 2009

Hari ini...

hari nie... Alhamdulillah... aku masih dalam landasan... semoga berkekalan... tadi disekolah aku dah siapkan lesson plan untuk minggu nie siap untuk hari isnin sekali... dah siap print cuma tinggal tampal je... Alhamdulillah...

sekejap lagi... lepas siap tulis blog nie... aku nak completekan buku register 3 bestari... dan kalo masih ada masa aku nak organise balik senarai nama pengawas... aku nak tambah dan buang yang mana baru masuk dan yg akan keluar... dan kalo aku masih ada masa... aku akan cuba buat bahan2 untuk papan kenyataan PPSMI dan PEKA sains...

sebelum tido plak aku kena balut buku cegah ponteng... erm... esok pulak dekat skolah aku akan tampal lesson plan aku... esok pack sket... tak macam hari nie... hehehe... aku ada kelas 3 bestari dan 3 harmoni... nasib baik lower 6 belum masuk... so masih ada lg la masa free... bila lower 6 masuk... aku memang tak dak masa la...

petang pulak maybe aku kena attend mesyuarat rumah sukan... huhuhu sekali lagi aku dilantik jadik ajk perbarisan... hahaha... ntah ape la specialnya aku nie... nasib baik tahun lepas rumah biru menang perbarisan... kalo tak ntah la... maybe sebab tu la kot aku kena jadik lagi ajk perbarisan...

petang juga, lepas sekolah... aku suruh pelajar 3 bestari stay back kat skolah untuk buat carta organisasi... erm... harap2 selesai la... sebab aku memang tak dak masa... nasib la dorang nie oke...

life aku masih dalam landasan yang betul... tak lose track lagi... aku jumpa puan nik tadi... nampak dia bz sangat... selalu sempat juga aku jumpa dia... tapi sejak buka sekolah nie jarang dah dapat borak ngan dia... hope aku akan ada time untuk borak ngan dia... sebab aku nak cedok sebanyak ilmu yang ada pada dia...

esok lepas settle sumer hal kat skolah... aku nak keluar... nak gi beli kain untuk background kelas and jam "kiki mause" untuk kakak tiyah... rindu aku ngan dia... padahal weekend ari tu jek aku baru balik umah kak ida... petang jumaat tu masa aku sampai... dia blom balik dari nursery lagi... bila kak ida gi amik kat nursery, sampai umah... buat tak layan jek kat aku... aku panggil dtg dekat pun tak nak... bila dah lama2 tu... cuit2 sket2... mula gelak besar tak nak berenti... hehehe... aku rindu kakak tiyah... buah hati pengarang jantung aku yang sorang tu... minggu depan insyaAllah mak lang balik bawak balik jam "kiki mouse" untuk kakak k...

oke... stop dulu... sambung esok...

pecah rekod ari nie tak tido petang...
emmmm still missing him... missing him so much...

No comments: