Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, January 30, 2009

HOHOHO... kantoi!!!

ari nie masuk kelas 6 atas sejahtera... erm blog aku nie sudah di temui oleh mereka... sebenarnya niat aku memang nak bagi dorang alamat blog aku nie pun... sambil promote blog sambil aku let them know me... aku mau dorang tau isi ati aku... kehkehkeh... erm sebab aku tak berapa pandai nak luahkan isi hati aku secara open... hehehe...

hari nie bangun lambat lagi... tapi tak dek la lambat cam minggu lepas... awal sket... ahahaha... sampai skolah sempat lagi la... cuma lewat 1 minit... kehkehkeh...

tapi Allahdulillah sumer nya berjalan lancar... BMM and SMM kak amelia and kak shukriah dah settle, Buku rekod dah siap, erm alamak!!! baru teringat aku lupa tulis nama kat belakang buku rekod... ala malas nyer nak gi amik balik...

erm tak pe nanti aku buat keputusan nak amik ke tak... lepas aku habis tulis entri aku...

erm tengah tunggu shakiran sebenarnya nie... dia cakap nak chat ngan aku... hari nie... tapi tak tau la bila... mlm nie kot... entah la... tunggu jek ler... aku bukan nyer ada keje pun lepas nie... ada jodoh nak chat ada lah tu... hehehehe... agaknya dia dah baca ker entri aku pasal dia tu... ahahaha... ape reaksi ko ek shakiran? saja jek nak tau...

erm... oke lah aku nak stop dulu... nak plan nak buat pe lagi... oke... mlm nie aku buat entri lagi... daaaaa....

No comments: