Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, January 2, 2009

huh...

hari nie selepas berehat 3 hari aku kembali mengadap my Blacky... hehehe nama samaran untuk laptop kesayangan aku... mak aku... Alhamdulillah selamat sampai kepangkuan ayah aku... setelah berminggu2 berpisah... teringat pulak citer Baghban... tapi aku bukan la buat mak ayah aku begitu...

esok pendaftaran tingkatan 1... mula2 kak hasni minta tolong aku jadi MC... lepas tu bila bincang balik, ada org lain yg akan jadik MC... lagipun aku nie cikgu sesi pagi... tak dak kena mengena pun sebnarnya... tapi biasa la... dengan sifat menyibuk aku nie... akhirnya aku disuruh juga datang esok untuk menggantikan kak midah... at least aku bleh bantu dorg... daripada dok umah tak dak keje...

erm suddenly i miss Encik Erwan a lot... masih aku terbayang sut baju melayu merah yg di pakai jumaat lepas... hehehe... bila agaknya yer bleh jupe lagi... ntah ler... aku berserah kepada takdir....

2 hari lagi sekolah dah nak mula... kalo tanya aku dah ready ke blum... aku pun tak pasti... sebenarnya aku dah ready sebelah hati jek... sebelah lagi tak ready... especially bila part nak ajar upper 6 tahun nie... ntah la... aku rasa content aku lemah sangat... cemana aku nak buat pun aku tak tau... ke memang aku nie tak layak nak ajar dorang? ntah la... tak pe lah... lampat laun kena gak tempuh sumer tu... so aku decide untuk face sumer tu secepat mungkin...

wish me luck oke?! wish me luck dengan encik erwan skali yer... hehehe

No comments: