Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, January 7, 2009

Kosong...

ntah kenapa aku rasa dua tiga hari nie... mcm empty... rasa kosong... ada benda tersekat didada tapi tak tau nak citer dengan siapa... kalo ada org nak dengar pun... tak terkeluar sebenarnya... cemana ntah... aku tau sebenarnya sebab dia... tapi sengaja aku tak nak citer kat sini... blog nie terlalu open sangat... tapi seriusly aku rindu old days... aku rindu moments cuti ari tu... aku rasa happy dan senang... dan aku ingatkan akan last forever perasaan senang tu... mana tau, bila sekolah buka jek... aku dah hilang rasa senang tu... bukan disebabkan keje kat sekolah... tapi ebab lain... sebab ada org yang dah hilang dan senyap mcm tu jek... ohhhh tolong... jangan mcm tu... sebab aku rasa tak complete idup aku jek sekarang...

Satu jek aku leh buat skang nie... dengan berdoa segala2 nya akan kembali seperti sedia kala... Ya Allah... tolong la aku... aku tau aku tak akan dapat apa yang aku nak... cuma sekarang aku nak pinjam sekejap jek sebelum apa yang aku nak tu jadi hak milik orang lain... tolong ya Allah... aku mohon dengan sangat... aku nak pinjam sekejap je... kembalikanlah segalanya seperti dulu balik... seperti sediakala balik...

No comments: