Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, January 20, 2009

Lamanya Tak Menulis...

Lama rasa nya aku tak update blog nie... hehehe padahal sehari jek... semalam aku sedikit sibuk sebab petang kena datang sekolah balik untuk latihan kawad pengakap... erm balik dah pukul 7 petang... pastu lari kejap ke Ong Tai Kim untuk fotostat bahan sebelum balik umah... balik jek umah terus mandi san solat maghrib... sebenarnya hati aku tengah merindui seseorang... hehehe... ntah dia rindu kat aku ke tak aku pun tak tau... penah juga aku nak try buat connection hati dengan dia... mcm yang Dr Fadzilah Kamsah ajar tue... tapi aku tak berani... huahuahua... so biarlah...

erm... lepas solat maghrib... aku mula plan untuk ari nie... siap keje semalam yang blom siap and plan ape nak buat ari nie... erm untuk pengetahuan korang juga minggu nie aku dah start jadik penghuni sekolah... jadik org pertama yang datang skolah... terkejut sumer orang...

bile citer kat mak aku yang aku dah 3 kali dicop lambat... bapak aku kan main marah lagi... dia kata org mcm aku sepatutnya awal sebab tak dak tanggungan dan rumah dekat... memang ada kebenaran dalam kata2 dia... dan aku admit aku kena berubah... and finally inilah aku... datang awal setiap hari mulai hari isnin ari tu...

hehehe... sebenarnya bila datang awal nie aku cam lebih bersemangat... sumer pekerjaan aku teratur... sumer cam mengikut rancangan... Alhamdulillah...

semalam... berabis giler mkn satay... aku memang teringin nak mkn satay sungguh2... 15 cucuk aku sorang jek... hehehe... ada lagi 10 cucuk kat dalam peti ais... nanti balik kang nak perabis... kata la ape korang nak kata... yang penting aku hepi... hahaha...

aku baru habis kelas dengan 3 Harmoni sebenarnya... aku dah start tulih blog nie sebelum kelas ngan 3 Harmoni lagi and banyak sungguh yang berlaku dalam tempoh nie...

tadi masa mula kelas dengan budak 3 harmoni... sorang budak form 4 histeria... huhuhu... takut juga aku... bila aku pegang budak tu terus dia gelak... huhuhu lagi la aku takut... nasib baik bukan masa kelas aku... bila pasang ayat Al quran jek... punya la dia menjerit... kebetulan pulak ustazah yang selalu berani berubat tu tak suci... so tak leh la dia nak bantu... aku pulak memang ada belajar dari ustazah tu dan sorang ustaz... tapi aku tak berani tadi sebab aku sorang jek... risau jugak... so aku pun larikan ler diri aku ke tempat lain... nasib baik lepas aku habis jek kelas ngan 3 harmoni dia dah oke... Alhamdulillah...

sekolah aku sebenarnya ada sejarah... tapi tak mau la aku cerita sebab aku tak mau benda nie dipolitikkan... so baik aku diam... erm dah aku nak pi relief... stop kat sini dulu... nanti citer lagi...

No comments: