Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, January 29, 2009

Patut Ker?

aku ada sorang kawan nie masa sekolah dulu2... tak la rapat sangat tapi bleh la tahan... perempuan daaa... hehehe... tapi skang nie aku memang ada syok giler ngan sorang lelaki nie... and kebetulan kawan aku yang perempuan nie pun kenal lelaki nie... dorang keje dalam satu kompeni tapi branch lain2... herm...

masalah nyer aku rasa kawan aku nie pun syok gak kat laki nie iaitu mamat yang aku syok giler nih... erm baru2 nie aku jumpa kawan aku nie kat facebook... tapi hati jahat aku kata jangan add dia... nanti dia akan close dengan lelaki yang aku syok gile nie... tau jek ler... facebook tak mcm frenster atau myspace... facebook nie more open... hurm tapi hati baik aku kata... ala kalo dah ditakdirkan dorang berdua... ko buat apapun tetap akan berdua jugak... lagipun tak baik putuskan silaturrahim...

skang bila aku fikirkan kawan aku yg perempuan nieh... hati baik dan hati jahat aku asyik bersuara jek... mana satu aku patut ikut?

6 comments:

kueh bakar said...

jadik jahat! hahahaha

syahNURazni said...

memang skang nie jadik jahat pun...
sy blom add dia...

manny zain said...

add saja..pastu anta msg private dh la.jgn hebah2 kt wall atau comment.konpem org tau..hehe..

c'mon!chaiyok!!saya sokong kakak!!haha!!;)

syahNURazni said...

ala... kalo saya tak heboh pun... sure nanti dia cari org tu kat frenlist saya... tu yg saya xmo tu... ahaks... tak yah add lah senang... hehehe
jahat giler kan... tapi demi mempertahankan "dia" daripada diambil oleh org len... sy sanggup buat jahat...
Ya Allah!!! ampunkan aku...

khairul anuar said...

kak, tu bukan jahat tp ikut kata hati. takyah add pon sbb kalau dia nak, die add akak. kalo die perasan mamat tu, nak wat camne.. tp belum tentu sangkut. hehehe.... teruskan perjuangan! hahaha

syahNURazni said...

hehehe khairul tima kasih...