Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, January 24, 2009

Shakiran...

hari ada road run atau bahsa kampung nya merentas desa di sekolah aku... dan seperti biasa aku ditugaskan menjaga banggunan... huhuhu... meronda kesana sini... dan aku rasa... sepanjang 3 tahun kat sini... 2007 hingga 2009... ni lah road run yang paling sekejap... tapi kira oke la... dan aku mengaku... hari nie aku kurang menjalankan tugas aku... sampai ada pelajar yang kehilangan beg...

balik jek umah... aku bantai tido sampai la pukul 6 baru aku bangun... huhuhuhu teruk nyer perempuan... tak buat isteri kan... ahaks tak pe lah... aku tak kessahhh... erm skang nie aku tenagh tulis blog nie... tetibe rasa kekosongan... bila buka facebook sumer pun dah tak online... maklumlah minggu depan kan cuti panjang... so kebanyakannya dah balik kampung semalam atau ari nie... aku pun kalo tak kerana road run nie... dari mlm semalam aku dah cabut... tapi disebabkan road run nie... esok pagi baru aku balik... huhuhu... kak mar awal2 lagi dah balik... su pulak malam nie akan balik... huhuhu tinggal la aku sensorang kat umah...

keadaan dan situasi yang mcm nih buat aku rindu kat sumer orang nih... shakiran pun dah gi melancong entah kat mana... erm aku doakan dia selamat... YM dengan dia yang terakhir ari tu buat aku rasa semacam... selalunya aku yang selalu minta maaf dari dia... tapi entah la kali nie dia pulak yang minta maaf... tu yang aku rasa lain... siap minta halal segala... entah la aku jadi risau...

tapi as a kawan aku akan sentiasa mendoakan ko shakiran... sampai bila bila... mendoakan ko berjaya dalam hidup ko... mendoakan yang terbaik untuk hidup ko... mendoakan semoga ko dapat jodoh pilihan hati ko yang terbaik... mendoakan ko sejahtera selamanya... mendoakan semoga semua kebaikan mendekati ko... dan mendoakan semoga ko gembira selalu...


hehehe... dalam banyak2 gamba shakiran yang aku penah tengok... nie ler gamba dia yang paling sweet sket...

shakiran... aku tak kessah la ko nak perasan gamba ko aku letak kat blog aku atau pun sebab aku puji ko sweet ker... aku tak kessahhh... silakan...

No comments: