Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, March 1, 2009

Kursus Kempimpinan Pengawas 2009

hurm sabtu lepas adalah kursus kepimpinan pengawas under MKA consultancy and services... hurm actually aku dah kenal en. khushairi yang organise kursu nie dari tahun lepas lagi sebab kursus pengawas tahun lepas pun dia incharge... tapi time tu dia under wirajaya consultancy... hurm kali nie dia dah berjaya buka consultancy management sendiri... hurm program mereka best... tapi aku rasa belum cukup untuk memantapkan lagi organisasi pengawas sekolah nih... hurm terpaksa la aku buat sesuatu... tapi nanti la aku fikirkan sebab sekarang nie aku nak fikirkan apa yang aku nak buat untuk esok dulu... hehehe

1 comment:

khairul anuar said...

saya pun baru je buat kursus utk pelajar SMA Al Amin, gombak. kursus kepimpinan organisasi pengawas. lebih kurang sama, sy pun rasa masih ada kurangnya sbb 1 hari je bersama dorang! mcm x puas!

akak, nk tanye sket, akak duk gombak ke skarang?