Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, March 4, 2009

Ya Tuhan Semoga Semuanya Berjalan Lancar

aku mula nervous... sebab aku cuma ada esok untuk siapkan sorting soalan... huhuhu... menyesal pulak mengaku kat kat zurina yang aku bleh buat soalan untuk ujian mac nie... huhuhu... dah la ari nie abang udin tak datang... cam na nie... mati la aku.. doa aku semoga esok dia datang and lepas meeting aku bleh start sort soalan tue... huhuhu...

dah la jumaat nie aku nak balik kampung... bus aku pukul 1.30 petang... aku habis sekolah pukul 12.40 pm... heharap aku sempat la... dan semoga juga jalan2 nak ke stesen bus tu dimudahkan... risau jugak aku nie... nie first time aku buat cam nih... bukan nya aku sengaja amik tiket kul 1.30 tue tapi dah tak dak tiket lain dah yang tu jer... tu pun duk belakang skali...

Ya Allah... mudahkanlah urusan aku sepanjang minggu nie... sampai hari jumaat nie... keje puan siti aku dah siapkan... soalan dah hantar untuk di reso, cuma belum sort and staple... soalan form six pun on da way... dan aku harap semua setle sebelum aku balik kampung jumaat nie...

doakan aku yer... huhuhu

2 comments:

khairul anuar said...

insyaallah berjalan lancar semua...

try buat pastu rilex gile2 kt kmpg...

hahaha..

nnti jgn lupa beli buah tangan utk sy!

syahNURazni said...

ohohoho... Alhamdulillah 75% dari apa yang dirancangkan untuk disiapkan sebelum balik dah pun siap... cuma lagi 25% jer yg belum siap... insyaAllah esok akan disiapkan... hurm...

buah tangan... oke... insyaAllah...