Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, April 10, 2009

Ape Kes Nih... Dipersilakan Blah Yerk!!!

Hahahahaha... tajuk kat atas tak dak kaitan dengan apa yang ingin keceritakan... dan ari nie aku tak nak citer ape2 pun... just nak melalut jek... hurmmmmmmmm...

tetiber jerk internet aku dicemari oleh virus... virus yang sangat merbahaya... huhuhuhu heharap nanti oke ler... aku tak mo ler virus nie merebak pulak ke alam nyata... cukup ler dia berlegar2 di alam maya jer... hahahahaha...

hai virus2 semua... aku menyeru... jauhkanlah dirimu dari saluran intenet aku... sebab nanti kalo aku spray "ridsect" ko jangan salahkan aku... sebab aku sudah kasi ko warning... hahahahaha...

and sori juga lak kepada virus2 nie semua... aku tak akan layan sumer request korang... sebab kalo ku layan semua request korang nie... aku sekali lah tergolong dalam golongan virus... kehkehkeh...

hujan doe jat luar... best giler tido... tadi kuar lepak2 dengan member2 nie... hurm best siotttt... terhibur la sket hati aku yang kebosanan tahap dewa nie... hurm... whatever sibuk pun life kena go on gak... enjoy enjoy gak... titik hitam perlu di padam sampai bersih... hurm dah hampir bersih dah... ada sket2 kelabu jer lagi yang tinggal...

tadi kat sekolah panitia sains organise birthday pot luck... hurm ni untuk meraikan mereka2 yang lahir pada bulan januari hingga april... hehehehe... hurm best jugak makan kek coklat moist dari secret resepi... tapi suddenly aku teringatkan sesuatu... hahahaha best moment yang aku tak leh lupa... sweet siottt kenangan tue... fuh... memang tak leh repeat balik... sama macam kenangan kat meja bulat... walau ulang sekali lagi pun dah tak sama... tapi bial sebut meja bulat... teringat plak kisah kat meja bulat tue... weh meon... ko ingat lagi tak... weh geng 8 sekawan... korg ingat lagi tak... coz aku ingat very moment kat meja bulat tue... juga 24 jam sebelum dan selepas peristiwa meja bulat tue... giler kan... minum kopi cawan kecik... hahahahaha...

esok pulak ada kursus kat taman ehsan... huhuhuhu cemana tue nak pegi... aku pun tak tau... tapi gamble jek ler... kehkehkehkeh... aku kat survival... cemana hard pun aku bleh idup... k ah nak stop dulu... esok update lagi kalo aku free... tapi plan aku lepas habis jer program kat taman ehsan tue aku nak gi jalan2 kat KLCC... pastu aku nak makan ice cream yang best kat KLCC tue... hahahahaha... padan muka ko... aku balas dendam balik... hahahaha

p/s: sory guys (my followers)... kalo u all rasa dua tiga hari nie entri aku mcm lain sket dari kebiasaannya... huhuhuhu entah ler... aku sedah melalui fasa kematangan kot... atau pun aku sedang melalui anjakan paradigma yang hebat... hahahahaha doakan aku berjaya... doakan aku menjadi lebih matang... coz mak aku pun dah mula bising... fuh first time mak aku mula bising pasal nie sumer...

okeh... aldiosssss...

No comments: