Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, April 6, 2009

Hari Yang Tenang Lagi Menyenangkan...

masa aku menaip blog nie jam kat dinding menunjukkan pukul 8.17 PM... hahahaha dan untuk pengetahuan semua ari nie aku balik sekolah awal... pukul 3 petang aku dah ada kat umah... kemas bilik apa yang patut dan kemudia aku tido... huhuhuhu pukul 6.30 PM aku bangun...

tetibe rasa menyesal sebab cakap kasar ngan abang didi tadi... tapi dia call salah time... time aku tengah tido... huhuhuhu... tapi tak pe aku akan pi bayar bil tepon dia...

pagi tadi aku bangun lambat... natijah daripada ikut wahib, kak ana and syameer pi uptown... tapi nasib baik sempat... dan ari nie aku kena jadik MC untuk Majlis Perasmian Bulan Sains dan Matematik... dah la tue... kena cakap omputeh pulak tue... huhuhuhu bukan main nervous lagi...

tapi Alhamdulillah aku berjaya jugak walaupun dalam keadaan nervous2 tue... hurm aku dah berjaya buktikan dekat pelajar2 aku... aku mampu buat... aku mampu... yes!!! aku mampu...

ari nie sempena bulan Sains dan Matematik nie... kami dapat roti gardenia free dan air vitagen murah... hurm pe lagi memborong la aku... hahahaha

ari nie aku decide nak balik awal... lagipun minggu nie kami free... training tak dak tapi maybe ari rabu nie aku buat training dengan budak2 nie kot... huhuhu takut plak derang terlupa... tapi aku yakin budak2 aku nie oke...

esok?! entah la macam mana lagi...

No comments: