Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, April 9, 2009

Have A Nice Day...

hahahaha ntah ape2 tajuk blog aku nih... keh2... hurm aku tengah menggumbirakan hati aku nih... hahahaha... bukan ape... sebab rasa mcm ati aku nie demam jer...

tadi call abah... lama tak call dia... hurm nama jer ada mak and bapak angkat... tapi aku nie tak reti2 nak call... lama gak tak call... hurm tapi sebenarnya aku tak tau ape nak cakap ngan derang... sebab tue aku jarang call... tapi kesian plak... sebab tue aku call tadi... skang nie plak tengah melayan lagu2 dari real player aku nie... hahahaha...

esok jumaat... sabtu ada sekolah ganti untuk raya... tapi tak sure lagi la... dengar2 lak kata nak tukar... tapi ada sekolah ganti ker tak dak ker... aku sama jer kena pi frim... tapi kalo sabtu nie jadi gi frim and sekolah ganti tak dak... terpaksa la aku cari cikgu ganti untuk kelas sains... huhuhu...

Allah... semoga semuanya dipermudahkan... tadi time lab chemistry budak nie ajak aku main "truth or dare"... hahahaha dah lama derang nie asyik nak ajak aku main... tapi aku jer asyik mengelak... takut kena tanya yang bukan2... tapi tadi ada banyak masa... so aku pun terima la perlawaan derang nie... main ler...

derang tanya... nick name aku nie ada perkataan syah... syah tue sape... hahahahaha... aku pun terpaksa ler menceritakan kebenarannya... then derang tanya lagi... sapa boypren aku... huh!!! melampau betoi itu budak2... hahahaha... tapi ape kan daya... aku ceritakan saja... hahahaha... tak dak yang perlu dirahsiakan...

hurm latihan kawad tadi tak jadi... sebab yang datang cuma 3 org jek... aku, black and farid... hahahaha pe lagi kami menghabiskan masa bercerita kat blok E... then bila dah kul 5.30PM aku pun ajak derang balik... baru jer kuar dari bilik persediaan makmal blok E tue... nampak lak si syameer and eqhwan... hurm so kami pun lepak lagi... citer isu dunia, kisah dulu2... time aku sekolah... tetibe terimbau kenangan dulu... and suddenly buat aku rindu giler kat MRSM... rindu biler teringat peristiwa2 kat MRSM... hahahaha... rindu siottttt...

hurm... aku nak stop dulu... mata pun sudah mengantuk... aku nak stop jugk walaupun entri nie nampak mcm tergantung... hahahaha... oke... bye good nite...

No comments: