Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, April 27, 2009

Kenapa Mesti...

hehehehe... aku skang terikut ikut dengan 1 blog yang aku follow... kahuna... hahaha suka tulis tajuk yang tak dak kaitan dengan isi... ahahaha...

hurm ari nie besa jek... setelah hampir sebulan asyik turun tengok budak training kawad... hampir rentung muka aku nie... sampai pakai bedak pun tak lekat... hahaha... so skarang masanya untuk diri sendiri... hurm kira oke la kan

weekend ari tue balik umah kak ida... dia datang amik aku kat sekolah lepas dia meeting kat PPD Gombak... rindu giler kat kakak tirah siot... tengok jek muka dia nak cium puas puas... huhuhu i miss miss miss her a lot... makin gemuk kakak... and makin pandai cakap... huhuhu rindu nyerrrrrr...

ahad... tu derang anta aku balik kat gombak coz aku ada meeting kelab kelas... sedih tengok kakak buat muka sedih coz nak berpisah ngan aku... huhuhu mak lang janji kalo mak lang free nanti mak lang balik lagi...

hurm lepas jek kelas aku pi pesta buku lagi sekali... hahahaha memborong untuk kali terakhir... ari tue gi ngan syida dah beli dah cuma skang nie nak beli ikut suka aku plak... balik tue kemas bilik and lepak...

ari nie lak gi sekolah dengan full preparation... life is nice and fun... aku suka dengan hidup aku skang... aku suka dengan ketenangan yang aku hadapi sekarang dan semoga semua nya berpanjangan...

hurm oke lah... stop dulu kali nie... aku nak buat keje sket... nanti esok2 sambung lagi...

wonder la... ape tajuk lagu yang budak2 nie suka tue ek... gi mana2 pun asyik dengar jek... sampai aku pun dah naik suka lagu tue...

3 comments:

kayrolldin said...

kak, jgn kata akak sorg je, ramai budak2 lian ikut style kahuna wat entri takda kena mengena dgn tajuk. nmpk unik sket! hehehe... kahuna kretif sgt...

lg 1, akak tak singgah booth sy ker...? sy jaga al-hidayah publication..

syahNURazni said...

hah tu la pasal... tapi saya tak sampai lagi ke tahap dia... coz tajuk dia sangat ler kreatif...

laaa ye ker... ada dua kali pi sana dua kali gak saya gi booth al hidayah tue... cuma tak perasan jek... booth tu antara booth favorite and booth yang paling banyak menghabiskan duit saya... tapi rasa oke la coz buku2 yang dibeli sumer berguna sepanjang hayat...
rerasa masa time saya gi time 1st time ngan kawan saya tue... awak la yg tunjukkan al-quran besar kat kitorang...

kayrolldin said...

quran tu mungkin kot. tp sy pon tak berapa igt. hehehehe..

insyaallah lepas ni kt the mines seri kembangan bulan 5..