Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, April 7, 2009

Strategi Baru...

hurm tetibe aku terbau jangung rebus... fuh sedap seh... sape la yang merebus jagung di tenagh hari nie...

hurm... ari nie life aku cam biasa jer... kelas aku mula pukul 11 sampai 12... then aku kena relief 2 masa... kul 12 sampai kul 1... huhuhu... nasib baik aku relief kelas kak hunnah... so sunang jer... panggil budak2 tue dok diam2 dalam makmal... dapat gak aku buat keje... hehehehe...

aku balik umah kul 2.30 pm... and skang aku kat umah... hahahaha awal siotttt... hurm minggu nie memang plan nak balik awal coz minggu depan budak2 dah start latihan kawad... huhuhu...

aku pun tak tau la apa keputusan wahib dan kak ana... tapi aku dah ada strategi baru... hurm betul jugak!!! tak leh la nak bergantung ngan derang 100%... kat sini secara sukarela jer... so up to them la kan... derang pun kena fikir jugak masa depan derang... tak kan nak menyumbang untuk sekolah secara percuma jer...

so aku akan terima what ever keputusan derang... kalo derang nak tinggalkan aku pun... aku redha jek ler... pe bleh buat... aku akan tetap dengan budak2 nie... kalah atau menang... susah atau senang... sebab aku memang tak leh tinggalkan derang...

hurm termakbul jugak la kan harapan derang nak bertukar ke sekolah lain... ayat main2 tu dah bertukar jadik kenyataan... pepun sebenarnya yup aku masih perlukan mereka... tapi aku nie sape nak halang2 derang...

okeh... habis citer pasal nie... tutup citer dah... aku serah jer pada masa dan keadaan... aku terima sumernya...

jap lagi aku nak gi ampang park... nak bayar bil telefon... pastu nak merayap kat KLCC atau kat JJ Wangsa Maju... tengok la mana yang berkenan di hati... hahahaha... merayap jer le... duit dah tak dek... JJ pun cam best... SOGO pun best... hurm tengok la nanti kemana kaki akan bawa aku...

silap2 aku end up kat katil umah aku jer... tido... hahahaha... tapi mata memang dah ngantuk nie...

esok aku ada meeting dengan budak2 pasal camping UMJ... hurm malam nie kena siapkan agenda... nak cakap apa and nak buat apa...

oke lah aku stop dulu... malam nie kalo ada citer best aku update lagi entri aku... hohoho chow...

senyummmmm...

No comments: