Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, April 11, 2009

What A Nice Day...

pagi2 lagi aku dah bangun and bersiap nak pi SMK Taman Ehsan... huhuhuhu kali nie aku, Mr. lee, cikgu Mazlan and Miss Cheah kena pi kursus pembinaan items...

and untuk pertama kalinya aku attend kursus tue and pada aku nie la kursus terbaik yg penah aku hadiri... oh yes... and pertama kalinya juga aku jumpa Pn Zahrah... mentor aku... mentor melalui phone... huhuhu... and dia memang lain dan tak sama seperti yang aku bayangkan... aku bayangkan dia modern and modern la... tapi tak... jiwa dia modern tapi luaran dia sama mcm org lain... hurm aku suka...

mula2 puan zahrah yang bagi taklimat... then lepas tu dia suh kami sumer sit down ikut subjek msg2 and buat analisis soalan... mula2 tue aku rasa cam org bodoh jer... tapi bila lama2 aku rasa dah semakin bijak... hahahaha... yes... hidup perlukan peningkatan... barulah dikira maju...

ari nie jugak aku dapat useful information... banyak maklumat dan banyak advantages... hurm contohnya soalan trial SPM... cikgu2 yg mengajar form 6 ni kebetulan mengajar juga chemistry form 5... so derang pun bahagi2 kan chapter untuk di buat soalan trial SPM coz tahun nie soalan trial SPM nie tidak diselaraskan... jadi sekaligus aku sudah membantu cikgu2 form 5 aku meringankan keje...

hurm lagi satu aku tengok sumer mereka yang aku jumpa tadi... tak sombong and willing to share everything... so tadi aku sempat tukar2 no fon so nanti kalo ada problem bleh la aku call atau sms tanya... especially paun zahrah... she is very friendly and warmth... huhuhu terharu doe...

hurm aku nak tido jap... bangun nak kemas bilik sebab next week rasa mcm super bz... and tak sempat nak buat all this kemasing room... so ari nie nak kemas bilik then next week maintaikan saja... oke aldiossss...

p/s: kalo perasan la kan... tulisan aku cam dah oke kan... tak dak lagi berbaur kepelikan... itu tandanya aku sudah pulih seperti sediah kala... Alhamdulillah Ya Allah...kini aku yakin untuk sentiasa bersama Mu...

No comments: