Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, June 19, 2009

i'm getting better...

hurm hari nih dah masuk hari ke empat aku bawak haze pi sekolah... alhamdulillah segalanya berjalan lancar... dan aku harap hari2 mendatang pun akan berjalan lancar...

tadi tengah hari aku pi tengok kak azrina and her new born baby... cute betul baby dia... just 2 kg... kecik sungguh... tapi comel... hurm first plan tue ingat nak g ngan kete aku... tapi last2 aku kenselkan sebab aku still tak berani pegi lagi... takut beb... ahaks... so last2 kami pegi la ngan kak ina...

balik dari umah kak azrina tu... aku terus solat zohor kat sekolah... then plan trus nak gi Ong Tai Kim coz kunci yg aku duplicate tue tak leh digunakan... tapi fikir2 ada laptop kat belakang aku pun putuskan untuk balik dulu... balik tinggal laptop and beg trus gi OTK... then aku terus pegi sm teknik... sebenarnya nak pi servay jalan coz esok aku kena bawak students pegi situ... hurm 2 kalo pusing oke la... tak la takut sangat... semoga esok semuanya berjalan lancar... aminnnn...

2 comments:

aizat said...

hak3..
sy dok dkt ats blog g ni asik tgk je dkt haze cikgu yg melatop tu..
cikgu2 yng lalu dkt kete cikgu pown kecoh tgk kereta baru yng ber P lg..hik3
ade ape dkt sm teknik ari ini?

syahNURazni said...

hahahahaha... ye ker... hehehehe cikgu2 situ besa la... kalo nampak kete baru derang akan mcm tue...
ada karnival pencegahan jenayah... awak nie tak pegi sekolah ker?