Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, July 4, 2009

Pangkor Version 2

isnin sampai khamis lepas aku bertapa dipangkor untuk kali ke duanya... dulu first time ke pangkor sebab induksi... kali nie pulak untuk menghadiri kursus pengurusan stress... hurm disebabkan experience kali pertama dulu, so second time tak la so hard sangat... aku amik bus monday morning sampai petang kat jeti lumut... hurm then dah check in aku pun pe lagi amik ler peluang kuar jenjalan kat pantai.. hurm selepas setahun, pangkor tak banyak berubah...

tapi apa yang pasti aku memang menghilangkan stress aku disini... sumernya aku buang jauh2 ke tengah laut... shopping, island hopping, island touring, and mandi laut... hahahaha sumer yang tak aku lakukan masa first time aku datang sini...

and next time aku dah plan ngan kak mar untuk datang sini for the third time... kali nie memang datang untuk bercuti... hehehehe its seem macam aku dah jatuh cinta dengan Pulau Pangkor...

2 comments:

Aminah binti Abdul Wahab said...

Jatuh cinta tak pe jangan jatuh tangga...

Aminah binti Abdul Wahab said...

Jatuh cinta tak pe jangan jatuh tangga...