Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, October 6, 2009

Panas Hati, Geram dan Marah...

aku panas hati hari nie... panas hati dengan beberapa orang disekeliling aku...

kisah 1...

hari nie aku pi jumpa kerana sekolah aku... bertanyakan status permohonan untuk pengesaha jawatan aku yang aku antar bulan 4 ari tue... dan banyak kali aku tanya, jawapannya tunggu ler pengesahan... skarang dah 6 bulan lebih belum sampai apa2 jawapan... last2 ngok ngek ngok ngek baru dia cakap belum anta lagi... aku terkejut...

tak anta laggggiiiieee... biar betul dah 6 bulan... alasan nya banyak keje and susah nak kira2 ape kebende ntah... wahhhhh panas ler aku... aku terus blah dari situ tak cakap apa... tergama sebenarnya... huhuhuhu...

dalam hati aku nie dah maki hamun dah... nak kire ape sampai 6 bulan tak anta2 lagi... giler... bz konon... yang ko dok sembang and lepak kat kantik berjam jam tue peciter? panas hati aku...

saat tue aku rasa aku tak tau nak citer kat sapa... sapa yang boleh bela aku... and time tue aku sedar kalo cikgu nie ada masalah... dia memang tak dak tempat nak mengadu...

last2 aku turun makmal... citer kat kak ina... tapi sekadar citer jek ler... aku dok kejap and then aku buat keputusan nak balik...

dok dalam kete sambil tunggu enjin panas aku tepon kak ani... kerani lagi sorang tue tanya dia cemana... discuss punya discuss kak ani cakap dia akan cakap dengan kerani tue suruh buat... and aku pegang janji tue...

janji aku aku nak tunggu seminggu lagi... kalo tak buat juga aku nak report kat pengetua... and kalo pengetua buat tak tau atau banyak cakap aku nak report terus kat kementerian... kalo dah dapat jugak aku nak tulis kat surat khabar... itu nekad aku... biar derang tau siapa aku... ingat aku diam so bleh perlekehkan aku...

and aku nak duduk kat ofis tue... kalo aku tengok dia duk relax aku akan tanya surat pengesahan aku dah buat ker? biar dia rasa... sape suh cari pasal ngan aku... hah amik kau... aku tak penah buat taik dengan ko tetibe jek ko cari pasal ngan aku... siap ko...

No comments: