Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, December 21, 2009

26 Tahun

19 disember yg lalu genap umur aku 26 tahun... tapi entah ler... aku tak pasti apa pencapaian aku setakat nie... walaubagaimana pun aku bersyukur dengan apa yg aku ada... Alhamdulillah syukur...

hari nie plak aku meniti last2 day dirumah... huhuhu lusa akan berangkat balik ke KL... tapi maybe staying dengan kakak aku dulu... then 25 atau 26 baru aku balik gombak... uruskan pasal pindah umah... pastu nak kemas lagi... aku harap sangat umah tue bleh masuk by 25 nie... paling lewat 27... kalo tak kalut jugak dengan skolah reopen...

19 disember ari tu jugak aku pi mjlis kawen ija... hurm akhirnya ija bertemu dengan seseorang yg telah ditakdirkan untuk dia... Alhamdulillah aku tumpang gembira... kat majlis tue jugak aku jupe wan dan nor... tengok nor tak banyak berubah... still mcm nor yg aku kenal... tapi wan banyak jugak perubahannya... maybe sebab dah lama tak jupe and dah banyak pengalaman yg dia dah lalui... pepun aku doakan yg terbaik untuk teman2 aku...

No comments: