Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, December 8, 2009

Takotttt!!!

akhirnya aku dah sampai gombak... huhuhu... hurm sampai hentian duta pukul 5 pagi... amik teksi sampai gombak... mahai nak mampos teksi dari hentian duta ke gombak... RM33... walhal kalo pakai meter rm10 jek... hurm nak wat camna naik saja lah... aku tak dak pulak sugar daddy nak datang amik kat sini... hehehehe lawak saja... ahaks

hurm sampai jek umah... gelap semacam... kak mar tadak kat umah... hurm aku ingat dia stay kat umah abang dia kat sungai buluh... rupanya dia balik cuti kat kelantan tak balik2 lagi... hurm so maknanya aku sensorang ler 2 malam nie... tajuk entri nie merujuk kepada keadaan aku sepanjang 2 malam nie...

tapi insyaAllah semuanya akan selamat...

sampai2 jek aku terus bantai tido... mcm la 10 tahun tak tido... bangun dah zohor dah... lepas jek solat terus gi sekolah... kejadian di sekolah memang diluar jangkaan aku... bayangkan ari ni last paper untuk budak sains... dan kalo namanya budak sains surelah 3 kelas teratas... kira dalam sekolah nie derang ler paling bijak... tapi apekan daya tindakan mereka membaling telur dan tepung petang tadi memang menunjukkan mereka masih kurang matang...

dunia dah berubah... kalo dulu masa aku lepas habis paper SPM... masing2 mencari lelaki atau perempuan yg diminati untuk di luah perasaan... kononnya lepas spm tue dah matang la... tapi skang nie cara mereka adalah dengan membaling telur dan tepung... ada yg siap bakar kertas soalan... aku heran jugak... bukan ker semakin kita maju pemikiran kita semakin matang... hurm entah la...

No comments: