Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, January 23, 2010

2010 tahun yang menduga kekuatan...

baru 23 hari masuk tahun 2010, aku dah merasai sakit sebanyak 2 kali...

its really pain...

dalam minggu yang sama aku dah 2 kali sakit...

selasa lepas sakit perut... memulas yang amat yang aku pun tak pasti kenapa... urat perut bagai ditarik2 dan diikat... huarghhhh... sampai nak berdiri tegak pun tak boleh... tapi Alhamdulillah aku masih mampu menahan...


dan semalam sekali lagi aku merasai sakit... kat pinggang sebelah kanan... dalam hati hanya berdoa moga ia bukan appendiks... huhuhu mungkin Tuhan mahu menghapuskan dosa2 kecilku... itu lah ayat yg selalu aku sebutkan pada hati supaya aku dapat menerima dgn redha sakit ini...

but this time memang sakit sangat... dah 4 biji panadol aku telan utk mengurangkan rasa sakit... stok panadol pun dah habis tapi aku masih sakit... huhuhu takut nak jupe doktor... takut banyak lagi yg dia discribe... hahaha lagi mendasyatkan... banyak lagi yang harus aku buat...

ya Allah kurangkanlah sakit ini... sebab aku tak mampu lagi nak tanggung semua nie... tido tak kena, bangun pun tak kena...

No comments: