Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, January 13, 2010

Powerpoint...

hidup aku ari nie rerasanya boleh dikatakan seceria bunga matahari... heeeeeeee

hurm semalam call mak...

i'm happy to hear her voice... sihat dan ceria...

aku SAYANG mak aku...

hurm skarang nie plak aku dok struggle buat powerpoint untuk upper 6...

actually dah ada cuma nak touch up and upgrade sket... plan ari nie nak balik awal... tp entah la dapat ke tak...

banyak jugak menda nak kena settle... insyaAllah aku akan try buat yang terbaik...

hari nie bestprenz aku shakiran jadi emcee... hehehe teringat pulak zaman dulu2... masa kat KP... selalu jugak jadik emcee... tapi skang kat skolah nie dah ada yang lebih talented... so aku menyepikan diri la sekejap...

ari nie kelas aku 7.20 sampai 8.50 jek... tapi dapat relief 4 optimis pukul 12 sampai pukul 1... hurm tak pe lepak jek... bawak lappy bleh buat keje...

semalam kat umah aku pakat dok pekena durian... but before that kami marathon pasang langsir dalam bilik masing2... petang balik sekolah pi beli langsir baru... oke ler by 1 free 1... hehehehe kira murah ler... then balik tue aku pun memasang la langsir dan reiling tue... hehehe

malam plak plan nak stay up tapi ngantuk sangat.. so tido awal dengan niat dihati nak bangun awal... memang bangun awal... 4.30 aku dah bangun... tapi ape... aku tido balik... on lappy tapi tido depan lappy... hahahahaha...

bangun dah pukul 6.30 pagi... mandi dan keje tak siap... huhuhuhu...

ajar budak pun sikit jek ari nie... so next monday tak leh buat lab... aku kena habiskan silibus minggu nie... hurm but at least oke la aku sempat bagi derang homework...

esok relax sket... coz tutorial jek... heeeee just bincang soalan yang aku bagi last week...

hurm stop dulu kat sini, sebab aku nak start buat keje balik... hehehe

p/s: masih berfikir nak balik awal atau nak balik lewat?!

No comments: