Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, February 6, 2010

Baru Jek Tadi New Post... Ada Lagi Rupanya Nak Cerita...

hurm yer... ada lagi nak cerita... aku bosan ler dengan manusia yang bersikap melampau... hurm aku dah anta mesej in the first place bagitau elok2 suh stop... hurm then reply lagi dengan pelbagai respons... itu ini dan begitu begini... MENGAPA mesti begitu?

setiap manusia ada privasi masing2... tak kira la dia siapa... baik atau jahat... tak pernah jumpa dan hanya melihat aku menerusi penulisan2 aku atau status2 yang aku tulis dekat FB dah cukup ker nak menilai baik bagus aku... sebab aku tak rasa la aku sebagus mana... dan apa yang aku citer kat blog aku and apa yang aku tulis kat status FB aku nie is apa yang aku rasa and apa yang aku lalui hari2... and aku tak pernah pun terlintas difikiran untuk menjadikan blog aku saluran dakwah kepada sesiapa... sebab aku rasa aku pun tak berapa cukup bagus... so anyone yang merasakan blog aku berguna... Alhamdulillah sila ambil yang positif... dan moga2 pahala itu dapat dipanjangkan... kalo sebalik nya... ape aku leh buat...

mungkin org lain bleh terima dengan gambar2 yang di postkan di blog atau di mesej anda... tapi ada juga yang tak dapat terima... dan mungkin juga ada yang merasa perkara yang sama seperti saya... ANNOYING... cuma mereka tak terkeluar atau tak kisah nak mendelete mesej2 anda hari2... fikir la privasi org len... aku pun ada blog... tapi aku tak la promote blog aku sampai anta mesej kat org suh tengok... aku just tulis jek kat profile yang aku ada blog dan tulis kat status aku bila aku update blog... tu jek... and nak tengok ke tak terpulang la... tak dek la sampai anta mesej kat member2 setiap kali aku update blog...

pada aku sape nak tengok, tengok lah, sape nak baca, baca lah, sape nak ikut, ikut la, sape nak kutuk, suka ati korang la...

end of the entri... harap faham la kepada sesiapa pun... hidup manusia berbeza2... jadi kena la fikir orang lain jugak... tak semua orang sama mcm kita... sebab tue ada pepatah rambut sama hitam hati lain2...

dan minta maaf la kepada sesiapa yang mendapat mesej aku suruh stop anta mesej notification atau promoting blog page dia... bukan aku tak suka... sebab aku tak penah buat kat orang, jadi aku tak suka orang buat kat aku... feel free to visit my blog... aku tak paksa... terima kasih juga kepada 29 org follower aku yang follow aku punyer blog dengan kerelaan hati... semoga apa yang aku tulis akan dapat dimanfaatkan bersama...

No comments: