Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, March 22, 2010

Haih...

untuk kali ke tiganya aku mengupdate blog ari nie... hurm mungkin kerana apa yang ingin aku sampaikan tidak keluar... hahahahaha... TIDAKKKKK!!! aku tak suka begini...


aku nak share video nie dengan sumer... menangis dowh tengok... visit link nie... kadang2 kita tak pernah bersyukur dengan apa yang kita ada... specifically aku la... jarang nak bersyukur... kadang2 hanya bersyukur bila dalam kesusahan... tu pun sebab nak minta bantuan Allah... barulah nak mengakui apa yang dah Allah berikan...


tengok video tue... buat aku teringat dengan cerita kak paridah tadi... and aku rasa mungkin ada benarnya... kita as manusia kadang2 selalu merasa yakin dengan apa yang kita ada...

ala gaji masuk tiap2 bulan... bulan nie pun sama jugak...

aku sepanjang tahun lepas tak pernah sakit... mesti tahun nie pun sihat jugak...

rumah tangga aku aman bahagia jek... tak akan bergaduh punya...

adik beradik aku sumer2 pandai... aku pun mesti pandai jugak...

ayat2 biasa yang kita selalu sebut... tapi kita lupa nak selitkan satu perkataan... InsyaAllah... sudah menjadikan kita nampak sangat riak...

ala gaji masuk tiap2 bulan... InsyaAllah, bulan nie pun sama juga...

aku sepanjang tahun lepas tak pernah sakit... InsyaAllah, mesti tahun nie pun sihat jugak...

rumah tangga aku aman bahagia jek... InsyaAllah, tak akan bergaduh punya...

adik beradik aku sumer2 pandai... InsyaAllah, aku pun mesti pandai jugak...


bukankah hanya dengan menambah satu perkataan itu akan nampak kita merendah diri pada Allah...

Subhanallah... ya Allah... ampuni aku... sebab aku juga pernah berlaku riak padaMu...

No comments: