Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, March 12, 2010

Ho Ho Ho...

minta maaflah kalo statement aku nti menyebabkan sesetengah org melenting... tapikan org kelantan ni memang suka hidup puak2 dia jek kan... cam duarang hosmate aku nih... masak makan pun untuk diorang berdua jek... kalo jalan2 pi mana2 bertiga... sure aku akan ketinggalan dibelakang... dok lepak2 pun cam tue... sembang mengadap depa jek... wehhh aku pun paham juga bahasa korang... apesal plak aku kena sisih... tapi aku rasa yg tue untuk hardcore kelantan la kan... sebab member2 aku masa kat mrsm, matrix and u tak cam tue pun... rumate aku time MRSM pun kelantan gak... oke jek... especially Ros... kiubmate masa form 5... kelantan hard core jugak... tapi oke jek ngan kami... bleh jek sembang elok...

hosmate aku time matrix... farah... pun oke... siap ilang slanga kelantan dia walaupun duduk di bumi sebelah kelantan jek...

member masa u... wan... oke jek... siap bleh baik and kamcing lagi...

tapi entah ler... kekadang aku merasa menyesal membuat keputusan mengajak hosmate lama aku nih duk ngan aku...

tapiiii mungkin ada hikmah nyer... semoga Allah selalu bersama ku... dan semoga aku cepat kawen... tinggalkan semua nih... insyaAllah...


hohoho... balek kampung hati giranggggg...

1 comment:

saya budak nakal. said...

semoga aku cepat kawen? i like! hehe. semoga cepat bertemu si dia yang menyayangi Allah dan menyayangi kamu.
Luv U!