Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, March 18, 2010

Remember The Titans


semalam biasa lerrr... rabu kat tv mana da citer best... tekan sana tekan sini... jumpa la cuci cuci services kat TV2... layan jek ler... habis jek citer tue tekan2 lagi tapi stop kat tv2 balik... hehehe tertangkap dengan satu citer nih... Remember The Titans...


hurm for me... aku bagi 5 bintang... ***** yeah!!! sebab banyak jugak ler pengajaran nyer... hurm nak tau sinopsis citer... sila lawat website nie... atau tekan jek kat google...


dalam citer nie:


1. menunjukkan betapa bongkaknya mat salleh... specifically org kulit putih...


2. org kulit hitam sangat dipandang hina, tapi semangat juang untuk hidup mereka sangat kuat...


3. work together, sure we can win!!!


4. 'sunshine' tue hensem sungguh!!!


5. menangis aku untuk certain2 part dalam cite nih!!!


6. budak perempuan kulit putih tue bukan ker pelakon dalam series Heroes tue?
7. sebenarnya aku tak tau pun cemana nak main American Football nie... tp best la citer nih...


hurm aku rasa sumerang patut tengok... especially to those yang racial fanatic tue... belajar menghormati budaya, bangsa dan agama org len... bukan nyer susah pun... kau percaya dengan budaya, agama, bangsa dan kepercayaan kau... tp takkan susah sangat nak terima dan faham bahawa org lain jugak ada budaya, agama, bangsa dan kepercayaan sendiri... so terima dan hormat... perkara yang nampak senang... tp ramai yang susah melakukannya...


p/s: malas nyer la plan nak balik malam nie... huhuhuhu...

1 comment:

fatins einstein! said...

yeah!
suke cite ni gak dlu..
tapi skarang dah tak ingat cmne jln citer die. =,="
ngeee~