Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, April 4, 2010

Tuhan... Berikan Aku Petunjuk..

ari nie sukan SMKGS... huhuhu tugas aku is AJK Disiplin... hurm biasa ler... tetap dan berpencen...

and hari nie banyak cerita2 tak sedap didengar telinga... hurm banyak la sangat hinggakan hati dan jari memang membuak2 nak cerita tapi akal masih waras dan aku fikir banyak kali... dan aku rasa aku tak harus cerita...

cuma harapan aku... ya Allah, jauhkan aku dari menjadi pembawa fitnah dan jauhkan juga aku dari menjadi bahan fitnah...

sesungguhnya aku redha dengan segala ketentuan Allah...

2 comments:

a.N.I.s said...

hurm. jgn kerana pengalaman dulu, kita lepaskan peluang yang ada. mungkin yang ini akan berjalan dengan lebih baik. apa-apa pun, put ur trust in Allah.

syahNURazni said...

hurm entah ler... memang put trust to Allah... saya dah tak fikir dah pasal apa pun jugak... biar Allah tentukan utk saya dan saya sedia terima seadanya... Allah tahu apa yg terbaik utk saya..