Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, April 11, 2010

Ya Allah Berikan Kami Kekuatan

ari nie ada gotong royong... tapi kebanyakan aktiviti gagal dijalankan especially bab2 mengecat... sebab hari hujan... tapi syukur sekolah nampak ceria dengan sentuhan tangan pelajar2 dan guru2...

balik makannn... dan tengok tv... then disebabkan citer industan tak best... makanya aku amik keputusan untuk tido...

agak lama jugak tido... hurm sampaikan apa yg berlaku pun aku tak tau and yang pastinya kerana cuaca yg tak terlalu panas... maka aku sedap menarik selimut...

bangun... terus tengok citer own with love... hurm nice... citer yang baru aku follow beberapa episod... tapi ape... seminggu sekali... hahaha.. tapi manusia selalu mcm tuekan... bila org tue dah jadi milik org len, baru nak sibuk2 mengejar... dah terlambat la bro...

malamnya aku dok lepak2 download zikir2 and tengok citer tiupan sangkakala... citer yang memang tak leh blah... cuma doa aku... aku bukan seperti rita rudaini dalam citer tue... dan aku harap sangat aku mendapat suami yang beriman...

and now here i am... kesan daripada tido tadi... makanya mata aku tidak bisa tutup... hurm perasaan plak bercampur baur... dipengaruhi banyak perkara... perasaan sendiri, perasaan kerja disekolah, perasaan dirumah, perasaan dikampung dan perasaan pada seseorang...

1. serius aku kata... aku sangat rindukan mak... bapak... aku betul2 nak peluk derang sekarang... aku betul2 nak cium derang sekarang...

2. hurm aku tak usre farid baca ke tak blog aku... tapi saya nak advice awak... hidup ikut flow... tanggungjawab adalah pasti... saya rasa awak sedang stress... saya tak tau apa lagi yang saya bleh buat untuk bantu awak... serius saya kesian dengan awak... why dont kita rest for at least 3 days... then kita fikirkan cara nya... dont force your self... bnyk menda yang awak kena fikirkan... life, study and yg lain2 lagi... biarkan saja ia ikut flow... saya takut hal pengakap menstresskan awak...

3. hurm tadi masa disekolah aku dengar lagi 1 cerita kurang best... serius jauh disudut hati aku suka bercampur takut... ya Allah, aku memang terasa nak ceritakan hal2 ini pada seseorang yang boleh dipercayai... tapi serius... aku tak percayakan sesiapa... and hanya padaMu aku berserah dan hanya padaMu aku memohon pertolongan... ya Allah... Kau tau apa dalam hati aku walaupun tidak aku zahirkan...

4. lagu afghan (PadaMu Ku Bersujud) nie memang best... menginsafkan...

p/s:Kau tempat ku meminta...
Kau berikan aku bahagia...
Jadikan aku selamanya...
hambaMu yang selalu bertaubat...
Ampuniku ya Allah...
yang sering melupakanMu...
saat kau limpahkan karuniaMu...
dalam sunyinya aku bersujud...

No comments: