Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, July 26, 2010

Not In The Mood Of Writting


Malam ni tak dak mood nak menulis...


hari ni...


1. pegi pos GL utk mak dan bapak... hope sampai esok dengan selamatnya



2. pegi beli bantal kekabu... balik baru tau apa beza kekabu kat KL and kekabu kat perlis... dan rasa menyesal dengan tindakan membeli bantal tersebut... kalo bersabar lagi sebulan bleh beli kat perlis... huhu tapi hati kecil cuba memujuk... tak pe utk kegunaan seorang jek... tapi ttp x puas hati sebab harganya mahal... (lately saya menjadi seorg yg kedek... entah kenapa...)



3. pegi OTK utk beli barang dapur... dah beli susu and nescafe... huh mahal sungguh sepeket kecil nescafe... huh... (kan saya dah kata, lately saya menjadi kedek...)... hurm cuma menunggu kerajinan utk buat karamel resepi kak ida...



4. OTW balik dari beli bantal saya beria2 survey tilam baru... budget kalo dpt tilam tebal dengan harga bawah RM 100 saya dah beli... tapi pusing punya pusing tak jumpa... paling saya suka harganya RM 189... yg lain semua lebih mahal... dan paling sakit hati bila masuk kedai perabut dekat setapak tue... mentang la saya pakai mcm mak cik2 dia ingat saya pokai sangat... siap tanya u punya budget berapa? kalo budget kecil u amik yg ni la... sambil tunjuk kat saya tilam murah gila... hurm x pe sabarkan hati...



5. balik... tros mandi dan tengok tv... rupanya hero yg belakon citer series baru kat ntv 7 tu ada lah hero citer yg sebelum nya... sudah jatuh cinta wooo... hahaha tak la suka tgk dia berlakon jek... hati saya hanya untuk dia, yang Allah telah pilihkan utk saya... (bak kata nasrah)



6. sekarang saya sudah solat Maghrib dan Isyak (Alhamdulillah diberi kekuatan kalo tak selalu kena bangun tgh malam dlm keadaan malas)... dan kini saya didepan lappy...



7. sy perlu berhenti... kerana kerja utk esok belum siap...



p/s: tu x dek mood nak menulis... kalo ada ntah la panjang mana...
*********************************************************

No comments: