Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, July 16, 2010

Saya Rindu Tapi Saya Ego...

ntah la... saya mmg rindu tapi saya ego... lagipun saya rasa kekosongan mak dah terisi bila adik ada kat umah... jadi tak perlu lagi saya call hari2... bukan la saya tak ingat mak... tapi saya tau banyak program mak and adik... so saya tak mo kaco daun...


kalo saya call pun... dah tak semesra dulu... kenapa yer? ntah... mak asyik diam... tanya baru jawab... tu pun kadang2 sampai saya sendiri tadak idea nak cakap... ntah la...


mak... kok ni sayang mak... tapi entah la kenapa begini... tak pasti... mungkin ini berpunca dari kok nie... minta ampun sumer salah dan dosa kok nie...

No comments: