Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, May 21, 2011

Awak Stalker Ke Secret Admire?

sebelum ni saya ada menulis satu entri tentang bezanya stalker dan secret admire... kalo tak ingat... klik di sini...

sekarang saya nak tanya la kan... kepada seseorang yang meletakkan location nya di JB atau nama panjangnya Johor Bahru (saya tak pasti location dia tue betul ke tak... ala besa ler dengan komputer dan kecanggihan IT skang ni org kan india pun bleh kata dia kat UK skang...)...

so saya nak tanya la kepada anda yang berada di Johor Bahru ni... ada ni kategori mana? stalker atau secret admire... sebab saya tengok awak boleh katakan hari2 masuk tengok blog saya...

ape yg awak cari sebenarnya dari blog saya ni? bukti kesalahan saya ker? atau nak tau gerak geri saya...

saya bukan ler artis atau PM atau anak raja ker... yang perlu disibuk2kan nak tau saya kemana...

huhu... secret admire ker stalker ker... huhu... tak kira la... tp awak betul2 buat saya rimas... huish... tolong yerk... kalo stalker, awak buat saya rimas, kalo secret admire... awak buat saya tertanya2... yang akhirnya mendatangkan juga kerimasan...

sekian, terima kasih...

"Dengan Mengingati Allah, InsyaAllah Hati Akan Menjadi Tenang"

2 comments:

a.N.I.s said...

huhu. blog awak ni femes la. td tgk kt ntofication feedjit, ada org smpai sini by google 'anis salwa blog' . huhu. boleh? xsuka stalker !

syahNURazni said...

hahaha... tau x pe... baru nak bagitau tadi... tp dah lama2 lupa lak... hehehe... ada org sedang mencari kamu dalam diam... kehkehkeh