Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, July 12, 2011

Hatiku Hatimu Menjadi Satu Cinta...

kalau kalian rajin tgk pada feedjit saya nih... ada 2 perkara yang kalian akan notice...

1. saya ada seorang pengujung setia daripada Johor Bahru (location mungkin x betul), kenapa saya katakan dia pengunjung setia... kerana saya yakin dia org yang sama kerana locationnya sama, browsernya sama, OS nya sama, serta cara dia masuk adalah direct terus ke blog saya... means dia mmg save @ bookmarked @ follow blog saya... erm terima kasih banyak2 kerana begitu setia dengan blog cabuk nih... huhu...

2. lately ni ramai yang masuk ke blog saya kerana lagu Kisah Hati nyanyian Alyah... saya masukkan lirik lagu tersebut dalam entri saya... and bila ramai yang google... maka jumpa lah blog saya... terima kasih kerana google dan sampai ke tanah jajahan kecil ini... terharu saya kerana dapat menjadi duta kecil Alyah dalam mempromosikan lagunya... actually lagu tu meninggalkan kesan dalam hidup saya... =)

oke, oleh kerana lately ni ramai yg google lagu ni... maka dibawah ni saya letakkan skali lagi lirik lagunya...

Kisah Hati – Alyah

Hatiku hatimu m

enjadi satu cinta

Ku rasa hadirmu menyempurnakan aku

Tapi cinta bukan milik kita

Semua harus berakhir


Cinta kau dan aku

Takkan mungkin bersatu

Untuk saat ini di dunia ini

Mungkin kita bersama

Nanti di atas sana

Biar ku setia menjaga cintamu

Selamanya

Tapi cinta bukan milik kita

Semua harus berakhir

Cinta kau dan aku

Takkan mungkin bersatu

Untuk saat ini di dunia ini

Mungkin kita bersama

Nanti di atas sana

Biar ku setia menjaga cintamu

Cinta kau dan aku

Takkan mungkin bersatu

Untuk saat ini di dunia ini

Biar ku setia menjaga cintamu

Selamanya

oke... utk sape2 yang nak download lagu ni juga boleh ke sini...

oke semua... wish all da best... semoga hidup anda berwarna warni...

p/s: geram sangat dengan perempuan itu... huhuhu... saya x tau la nak cakap ape dah... huhu...


"Dengan Mengingati Allah, InsyaAllah Hati Akan Menjadi Tenang"

No comments: