Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, July 5, 2011

Saya Nak Sangat...

04.07.2011 = saya nak sangat bagitau awak yang saya kena pegi Port Dickson selama 3 hari

05.07.2011 = saya mahu sangat awak temankan saya ke Port Dickson hari ini

05.07.2011 (3.30 PM) = Saya harap sangat saya boleh SMS awak bagitau yang saya sesat di PD

05.07.2011 (4.15 pm) = saya nak sangat SMS awak bagitau yang saya dah selamat sampai (sebab tu saya letak post kat FB, supaya awak tau yang saya dah selamat sampai, walaupun sebenarnya awak tak nak amik tau pun)

05.07.2011 (4.45 PM) = saya nak sangat SMS @ call awak bagitau yang saya dah check in and tempat ni mmg best

05.07.2011 (10.22 pm) = saya teringin sangat nak SMS awak bagitau yang slot ceramat yang pertama tue mmg buat saya nak tido...

05.07.2011(10.45 pm) = saya teringin nak call awak bagitau yang bunyi ombak ini sungguh menenangkan...
(sebab tu saya letak post kat FB, walaupun sebenarnya awak tak nak amik tau pun)

05.07.2011(11.00 pm) = saya teringin nak wish awak good nite... tido mimpikan saya...

hari ini fikiran saya hanya untuk awak, mungkin juga esok dan hari seterusnya... saya berdoa sangat moga awak menjadi milik saya dengan izin Allah...

"Dengan Mengingati Allah, InsyaAllah Hati Akan Menjadi Tenang"

No comments: