Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, August 19, 2011

Update lagi...

makin menjadi encik S mengupdate FB nya... kalo dulu 2 hari sekali nak update pun payah... skang almost setiap hari... and paling best ari ni saja encik S update 2 status... pagi dan petang + kawan2 encik S yang buat foursquare + tagging gambar...

ape motif encik S saya juga tak pasti... tp yang pasti... saya akan ignored kat segalanya... biar this time saya pula jadi senyap dan membisu... biar saya tengok dari jauh... nilai dari jauh... saya hanya akan kembali bersuara pada hari raya nanti...

erm mungkin jarak yang jauh akan dapat mendekatkan hati kami... insyaAllah

p/s1: mari imarahkan 10 malam terakhir... moga kita menjadi insan pilihan Allah untuk dijauhkan siksaan api neraka

p/s2:currently berada di Pinggiran USJ... bersama mak, kakak, adik and anak2 sedara yg comel2

p/s3: rindu kat bapak

p/s4:matahari petang tadi sungguh cantik... dan sungguh menenangkan... Alhamdulillah dpt menikmatinya

p/s5: xsabar nak mengharungi seminggu lagi... then balik kg...

p/s6: encik S, apa juga berlaku... anda tetap dalam hati saya...

"Dengan Mengingati Allah, InsyaAllah Hati Akan Menjadi Tenang"

No comments: