Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, November 29, 2011

Ombak Rindu...

weekend... melepak di rumah kak ida... satu habuk keje pun x siap... huhu...

semalam... entertain abah dan umi... erm layan jek la, walaupun sebenarnya depa tu ada banyak lagi anak angkat lain yg boleh entertain depa...

hari ini... mengawas exam... nasib setengah hari jek... mengantuk bhai... huhu

hari ini juga... servis kereta... huhu... hangat hati saya dengan pengurusan baru tempat servis kete tu... selalunya dulu kalau dengan bos yg lama tue... atau pekerja2 dia yang cina, kalau dorang x boleh buat atau repairing tu takes time... dorg akan ckp... and kita yg decide nak buat atau tak... tp ni tak... tatau buat tp buat juga... last2 x jadi... bila tak jadi baru nak ckp... kena tunggu lagi utk buat lagi... huhu... nak marah juga... last decision... saya kata tak payah buat... saya dah tunggu almost 2 jam utk itu... huhu buang masa jek... balik buat kat bang nan lagi baik... huhu

skang... lepak kejap... jap gi nak pegi cuci baju 2 baldi yang dah direndam dari semalam... huhu pastu nak buat keje sket... malam ni... nak layan NCIS LA Season 3... hehehehe...

p/s: bestkan lagu nih... tajuk nyek OMBAK RINDU... skang x glamer lagi lagu ni... tunggu 1 disember nih... comfirm penuh la feedjit saya, akibat orang singgah dengan meng"google" ombak rindu...

p/s: x sabar juga nak pegi tengok filem ombak rindu nih... hehehe

"Dengan Mengingati Allah, InsyaAllah Hati Akan Menjadi Tenang"

No comments: