Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, December 13, 2011

Merungut...

its been a long time tak update post... erm bz mengawas exam + tuisyen pun nak menyibuk + balik kampung...

lagi 3 hari nak berjuang menghadapi segalanya... erm pastu balik kampung utk satu minggu kurang lebih... hehehe... then balik semula ke sekolah... rasa mcm nak chilok jek... x nak datang meeting pertama, boleh x? tapi sure lah banyak yang nak di info kan time meeting pertama tue... huhu...

erm tertekan waktu ini.. sebab banyak pertanyaan yang belum berjawab... FB encik S penuh dengan kisah "berdua" , "nikah" dan sewaktu dengannya... hati bergetar... tp entah la... separuh lagi hati tidak kisah lagi... saya redha... mungkin bukan encik S orangnya...

cuma separuh hati lagi agak berat untuk melepaskan... Allah, kuatkanlah hati ini untuk menerima segala apa juga kenyataan yang akan datang dihadapanku...

hati tertekan juga, bila merasakan yang saya ni mcm kunci pendua... dicari bila diperlukan... diletak entah dimana bila tidak diperlukan... terasa sangat dalam hati... sungguh2 terasa...

keluarga, kawan2... sama saja... tak dak beza pun...

hati tertekan lagi... bila hidup ni mcm bayang2... ada depan mata tp orang buat2 tak nampak... huhu sedih sungguh...

"Dengan Mengingati Allah, InsyaAllah Hati Akan Menjadi Tenang"

No comments: