Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, October 18, 2012

Facebook

Salam, lama tak merapu kat blog ni... sejak guna tab, jari mcm malas menaip panjang, insyaAllah dpt duit bonus nti, saya merancang nak beli dock keyboard utk tab... so boleh la menaip banyak2.. hehehe

Erm banyak sebenarnya nak diupdate, tak x sure la dpt ke tidak, sebab bnyak sangat kekangan... 

Minggu lepas mengawas exam... erm tak masuk sekolah... of course itulah yang paling best... hehehe walaupun ken berdiri lama, tapi saya enjoy... sebab otak tak payah susah2 fikir itu ini... hehee...just go with the flow...

Skarang dah masuk sekolah pun x payah fikir panjang2... sebab budak2 form 4 tgh exam... so jaga pekse lagi... hehe...

Lately ni saya ada hobi baru... MEMBACA NOVEL DAN MEMBELI NOVEL... ehehe ada yang kata baca novel ni x bagus sebab kita selalu meletakkan diri kita di alam khayalan... tapi saya tak peduli... sebab alam nyata saya pun bukan la bagus sgt... hehe

Novel yang paling meninggalkan kesan adalah novel SUAMI AKU USTAZ... tak dek terfikir nak bersuamikan ustaz, saya pun bukan bagus sangat mcm ustazah, cuma ayat2 dan jalan cerita dlm novel ni buat saya tersenyum, ketawa dan menangis... setiap muka surat ada pengisiannya...

Sekarang saya tengah mencari novel AWAK SUKA SAYA TAK... erm dulu penah tgk kat MPH, tapi x beli... skang baru terhegeh2 nak beli...

Erm kalau x dpt sgt, saya akan beli online...

Skarang kaau pegi MPH! tgh bahagian best seller dia, kalau ada novel yg menarik, saya akan tros grap... tak fikir panjang, takut nti jadi sekali lagi...

Oke, done with my new hobi, sekarang ttg hati dan perasaan pulak, haritu saya ada post di facebook, tentang apa yang saya benci... actually its all pernah berlaku pada saya... sebab tu saya list out semua... x dek niat nak buat personal attack pada sesiapa... tapi konsep saya, sape mkn cili, dia rasa pedas... ye tak... hehe

Saya pulak, konsep saya, kalau saya terasa dgn sesiapa and tak mau terasa lagi, saya akan remove je dia dari facebook saya... senang cite... bukan dah x nak kawan, sekadar tak nak rasa sakit hati... sape yg nak jaga hati saya kalau bukan saya... 



"Dengan Mengingati Allah, InsyaAllah Hati Akan Menjadi Tenang"