Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, July 29, 2017

Bersedia...

Malam semalam... entah la... saya rasa sangat sangat berkecil hati... tapi x pe... saya faham... hidup dia bukan untuk saya sepenuhnya... saya hanyalah melukut ditepian gantang... saya hanya picisan... saya hanya org yang mungkin sebenarnya ada dimatanya tapi tidak dihatinya...

Saya pun x pasti dah berapa kali saya ambil keputusan mcm ni... but this time sepertinya saya sudah faham... saya nak cuba sekali lagi...

saya dah delete semuanya... di Whatsapp di Telegram... saya sudah buang... walaupun waktu nak press the delete button tu saya berfikir 2 kali... tapi this time... saya nekad...

saya harus melangkah pergi... mungkin dia dah x perlukan saya... mungkin saya dah tak penting dalam hidup dia... atau sebenarnya saya memang x pernah penting pun dalam hidup saya... saya saja yg dok rasa saya ni manusia penting dalam hidup dia... huh!!! kau memang manusia yang perasan Azni...

Saya harus kuat untuk mencuba... saya harus nekad dan tekad... saya harus melangkah pergi... dia sudah mampu berdiri dan berjalan tanpa saya... haha sekali lagi saya perasan... sebenarnya dia memang sudah mampu berdiri sendiri dan berjalan sendiri tanpa bantuan saya... hahaha betul...

decemberian... memang begini... Always want to be someone important in others life... tapi tu la kan... dia saja perasan yang dia penting dalam hidup org lain... tapi org lain anggap dia tak penting pun... haha sudah2 la perasan Azni oii...

Semoga tekad saya yang entah kali ke berapa ni berjaya... saya dah mulakan langkah pertama... saya dah delete semua conversation kami since 3 - 4 bulan lepas. actually saya sayang sangat... but yet when I'm scrolling the conversation... dan lihat double tick yg last tu x berblue tick... saya jadi sakit hati... haha... so its better saya delete...

Allah... kuatkan hati saya... kuatkan semangat saya...

No comments: